• 197253
  • 197253 1
  • 197253 2
  • 197253 3
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Микровална LG MH-6042D

оја: Црна
Волумен: 20l
Скара: Да
Управување: Сензорно – со допир
Ширина: 45,5cm
Висина: 25,2cm
Длабочина: 32cm
Моќност:
Излезна моќност: 700W
Микробранова моќност: 700W
Тежина: 10kg
Моќност на скара: 850W

Клуб Цена
7191 ден. 7990 ден.

На залиха

SKU: 197253 Категории: ,