Микробранова печка gorenje BM251S7XG

Волумен: 25 l
Нивоа на моќност на микробрановата печка: 9
Максимална моќност на микробрановата: 900 W
Број на инфра греjачи: 1
Јачина на инфра грејачот (грил): 1.100 W
Јачина на топлиот воздух: 2.500 W
Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна технологија (HVT)

20490 ден.

На залиха

SKU: 160115 Категорија: