15% попуст
Заштеди со Клуб цена

Микробранова печка gorenje MO4250CLI

Волумен: 20 l
SuperSize површина за печење
Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5
Максимална моќност на микробрановата: 700 W
Број на инфра греjачи: 1
Јачина на инфра грејачот (грил): 800 W

Клуб Цена
6990 ден. 8199 ден.

На залиха