• 088076

Микробранова печка Gorenje MMO20DEII

Волумен: 20 l
Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5
Максимална моќност на микробрановата: 800 W
Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна технологија (HVT)
Начин на распределба на микробрановите: Ротирачка чинија
Електронско управување
Дисплеј за прикажување на времето
Паметно управување
Димензија на ротирачката чинија: 24,5 cm
Димензии (ШxВxД): 43,9 × 25,7 × 36 cm

5999 ден.

Нема на залиха

SKU: 088076 Категорија: