• 180462

Michelin Сред. за враќање сјај на пласт.

Ја заштитува и оживува бојата
Погодно за внатрешна и надворешна апликација
Содржи природни восоци
Антистатичко својство
Совршен за внатрешна и надворешна пластика

249 ден.

На залиха

SKU: 180462 Категорија: