• 180463

Michelin Сред. за Враќање Мат Пластика

Новата мат формула на Michelin ја враќа и зачувува оригиналната боја на браниците, опремата и гумите
Содржи природен восок и не остава мрсни дамки затоа е погоден и за внатрешна пластика
Антиелектричните својства ја одбиваат акумулацијата на прашина
Michelin Средство за враќање на сјајна пластика од 250ml

182 ден.

На залиха

SKU: 180463 Категорија: