• 180481

Michelin Раткапни 16′ Модел 49 VERON

NVS – Night Vision Security ексклузивен Michelin дизајн
Изработени од висококвалитетна ABS пластика
Едноставни за монтирање
Перманетно местење со помош на кружна жица со пружина
Едноставни за одржување

2550 ден.

На залиха

SKU: 180482 Категорија: