• 180487

Michelin Раткапни 15′ Модел CALIBER BIC

NVS – Night Vision Security ексклузивен Michelin дизајн
Изработени од висококвалитетна ABS пластикa
Едноставни за монтирање
Перманетно местење со помош на кружна жица со пружина
Едноставни за одржување

2150 ден.

На залиха

SKU: 180488 Категорија: