• 180487

Michelin Раткапни 14′ Модел Caliber Bic

NVS – Night Vision Security ексклузивен Michelin дизајн
Изработени од висококвалитетна ABS пластикa
Едноставни за монтирање
Перманетно местење со помош на кружна жица со пружина
Едноставни за одржување

1934 ден.

Нема на залиха

SKU: 180487 Категорија: