• 180483

Michelin Раткапни 14′ Мод.42 NARDO Среб.

NVS – Night Vision Security ексклузивен Michelin дизајн
Изработени од висококвалитетна ABS пластика
Едноставни за монтирање
Перманетно местење со помош на кружна жица со пружина
Едноставни за одржување

1483 ден.

На залиха

SKU: 180484 Категорија: