• 180483

Michelin Раткапни 13′ мод.42 NARDO среб.

NVS – Night Vision Security ексклузивен Michelin дизајн
Изработени од висококвалитетна ABS пластика
Едноставни за монтирање
Перманетно местење со помош на кружна жица со пружина
Едноставни за одржување

1471 ден.

На залиха

SKU: 180483 Категорија: