• 180481

Michelin Раткапкни Сет 15’Мод.49 Veron

NVS – Night Vision Security ексклузивен Michelin дизајн
Изработени од висококвалитетна ABS пластика
Едноставни за монтирање
Перманетно местење со помош на кружна жица со пружина
Едноставни за одржување

2106 ден.

Нема на залиха

SKU: 180481 Категорија: