• 192456
  • 192456 1
  • 192456-3
  • 192456-4
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Метален држач за саксија – црн

Сетот вклучува 2 парчиња
Црна: боја
Материјал: метал / црна мат
Примена: внатре, на отворено
Долна димензија: 17 см
Висина: 23,3 см
Ширината на парапет може да се прилагоди од 3,5 до 15 см

Клуб Цена
269 ден. 299 ден.

На залиха

SKU: 192456 Категории: ,