• IE-TV73S-700×700

Менгеме Iskra Ero IE-TV73C

Вртливо менгеме за на работна маса изработена од квалитетен алуминиум
Обезбедува сила и издржливост и има гумени вилици
Тој е прикачен на работната маса со завртка за целосна стабилност и нуди различни опции за инсталација
Незаменлива алатка за секоја работилница или гаража

Материјал: Алуминиум
Ширина на вилицата: 73 mm
Растојание на вилицата: 0–73 mm
Длабочина на вилицата: 47 mm
Гумена вилица
Стегач со завртка за прицврстување на масата
Повеќе опции за прилагодување на аголот

2799 ден.

Нема на залиха

SKU: 189141 Категорија: