• hghfhgfgh

Менгеме Iskra Ero IE-TV150C

Материјал: Леано железо
Ширина на вилицата: 150 mm
Растојание на вилицата: 0–115 mm
Длабочина на вилицата: 140 mm
Димензии на наковалната (Д × Ш): 96 × 96 mm
Подвижна основа: 360 °
Завртките за монтирање не се вклучени
Димензии на пакувањето (во mm): 350 (D) x 160 (Š) x 170 (V)

6599 ден.

Нема на залиха

SKU: 189140 Категорија: