• 190037
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Масло 2T MIX UNIVERZAL Адеко 1l

Минерално моторно масло, наменето за подмачкување на двотактни мотори со воздушно ладење од 20ccm до 500ccm. Се користи за подмачкување на мотокултиватори,косилици за трева, моторни пили, мопеди, мотоцикли, агрегати и слични машини кои имат 2Т мотори. Се препорачува за подмачкување на моторот од производители како што се Husqvarna, Stihl, Tomos и слично.
Обезбедува континуирано работење на моторот без промена на свеќички, без прицврстување на клипни и издувни вентили; подолг век на траење на моторот и поголема економичност на горивото во најтешките услови; одлично подмачкување; одлично испирање на моторот.

Клуб Цена
260 ден. 289 ден.

На залиха

SKU: 190037 Категории: ,