• 182712

Машинка за шишање ROWENTA TN1410F0

Жично и безжично користење
Индикатор
Употреба за брада и коса
18 нивоа на должина на шишање
3 мм – 30 мм
Позиција 1 мм за брада
Четка за чистење
Чешел
Масло
Батерија: 40 мин

1999 ден.

Нема на залиха

SKU: 182712 Категорија: