Машинка за шишање PHILIPS HC 5612 /15

Trim-n-Flow PRO технологија
Жичана и безжична употреба
Должина: 0.5-28 мм
Ширина на сечиво : 41 мм
Самоостречки сечива
Работа: 75 мин
Полнење 8h
Батерија:Ni-MH
Торбичка

3799 ден.

На залиха

SKU: 178010 Категорија: