• 182924

Машинка за потстрижување FUEGO PR-2228

Отстранлив чистач за сечење
Лесен за чистење
Одвоен чешел за различна должина
LCD дисплеј
USB кабел,четка за чистење
AC-адаптер

699 ден.

Нема на залиха

SKU: 182924 Категорија: