• 177291

Машинка за бричење REMINGTON MB 4120

Запчести сечила за максимално прецизно сечење
Дизајн на OptiAngle за максимална удобност и контрола
11 стандардни должини
0,4, 1,0 (без чешел), 1,5, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 18 (мм)
Работени со батерија, вклучени се 2 батерии AAA
Вклучува четка за чистење

1399 ден.

Нема на залиха

SKU: 177291 Категорија: