Машинка за бричење Philips S1110/04

Тежина на артиклот : 0,25 кг
Извор на енергија: Електрична со кабел
Систем на ножеви CloseCut
Додатоци: Тример за преклопување
Одржување: Четка за чистење, заштитен капак
Лесен за употреба
Автоматски напон: 100-240V / 50-60Hz

2699 ден.

На залиха

SKU: 158851 Категорија: