• Preset-slike-za-sajt

Машинка за бричење Grundig MS 6240

3-систем за сечење (фолија-сечило-фолија) со контра-ротирачки сечила и
Централен тример за особено темелно бричење
50 минути време на работа
120 минути брзо полнење
Автоматско прилагодување на напонот: 100 – 240 V
Безбедна и лесна употреба

2099 ден.

Нема на залиха

SKU: 098873 Категорија: