• 195615

Машина за сушење VOX TDM-815TQ

Класа на енергија: B
Бројот на програмите: 15
Ефикасност на кондензирањето: B
Максимален капацитет на сушењата: 8кг
Тип на конструкција: Самостојна
Ниво на бучавата (сушењето): 65dB

18599 ден.

Нема на залиха

SKU: 195615 Категорија: