• 177933

Машина за сушење Vox TDM-800T1G

Максимален капацитет на сушењe:8 kg
Број на програми:15
Програми:Cotton Extra Dry, Cotton Eco Cabinet Ready, Cotton Iron Ready, Synthetics Cabinet Ready, Synthetics Iron Ready, Delicate, Mix, Baby Care, Shirts 12min, Rapid 29min, Refresh, Drying 10min, Drying 30min, Drying 60min, Jeans
Волумен на барабанот:112 L
Класа на енергија:B
Ниво на бучавата (сушењето):65 dB
Боја:Сива
Димензии на апаратот (ШxВxД):596x845x609 mm

19499 ден.

Нема на залиха

SKU: 177935 Категорија: