• 177933

Машина за сушење Vox TDM-700T1G

Максимален капацитет на сушењата:7 kg
Бројот на програмите:15
Програми:Cotton Extra Dry, Cotton Eco Cabinet Ready, Cotton Iron Ready, Synthetics Cabinet Ready, Synthetics Iron Ready, Delicate, Mix, Baby Care, Shirts 12min, Rapid 29min, Refresh, Drying 10min, Drying 30min, Drying 60min, Jeans
Ниво на бучавата (сушењето):65 dB
Димензии на апаратот(ШxВxД):596x845x563 mm

18499 ден.

Нема на залиха

SKU: 177933 Категорија: