• 170983

Машина за садови вградна BEKO DIN28424

Капацитет во сетови: 14
Класа на потрошувачка на електрична енергија: А +++
Класа за перење: А
Класа на сушење: А
Вид на контролен панел: Сензор
Број на програми за перење: 8
Ниво на бучава: 46 dB
Димензии: 82-87 x 60 x 55 см

25999 ден.

Нема на залиха

SKU: 170983 Категорија: