• 408

Машина за садови MS3000 Inox

Димензии: В/Ш/Д 85/45/60
Максимален капацитет: 10 сета садови
6 програми
Брз програм 30 min. на 40 C
Енергетска класа: А++
Класа на сушење: A
Потрошувачка на вода за (стандарден циклус):11 L
Траење на програма (стандарден циклус): 198 мин
Енергетска потрошувачка (стандарден циклус): 0,73 KWh
Заштита од поплава
Прилагодувачка корпа
Боја: инокс
On/Off копче
Рачка на вратата
Start/pause копче
Копче на вртење за селектирање на програмите

18999 ден.

Нема на залиха

SKU: 174231 Категорија: