• 192828

Машина за сад.вгр.Fuego DWFGMBI 600612 S

Енергетска класа:A++
Капацитет:12 сета
6 програми
Одложен старт (3h,6h,9h)
Потрошувачка на вода по циклус:11L
Потрошувачка на енергија (KWH/100): 92KWH
Ниво на бучава:55dB
Димензии:81.5×59,8x55cm

15999 ден.

Нема на залиха

SKU: 192828 Категорија: