Машина за перење Samsung WW80M644OPW

Машина за перење алишта со QUICK DRIVE технологија
Бела боја
Crystal Gloss врата
Add Wash
8кг запремнина на барабанот
1400 вртежи/мин
ЛЦД Дисплеј
DIGITAL INVERTER мотор со 10 години гаранција
Eco bubble технологија
Керамички греач
16 програми на перење
Smart Check дијагностика
Last memory
Дијамантски Барабан на кој не се закачуваат алиштата при перење
Тајмер
Child lock
StayClean фиока
Потрошувачка на вода годишно:8100L
Потрошувачка на енергија годишно:116kWh
Ниво на бучава:49dB
А+++ (-40%) енергетска класа
ВхШхД 850x600x600 mm

52899 ден.

На залиха

SKU: 162806 Категорија: