• afsfas

Машина за перење Samsung WW80J5446FX

INOX
Crystal Gloss врата
8кг запремнина на барабанот
1400 вртежи/мин
ДИГИТАЛЕН ИНВЕРТЕР МОТОР
КЕРАМИЧКИ ГРЕАЧ
ЛЦД Дисплеј
12 програми
Eco Bubble технологија
Smart Check дијагностика
Last memory
Дијамантски Барабан на кој не се закачуваат алиштата при перење
Тајмер
Child lock
StayClean фиока
Потрошувачка на вода годишно:8100L
Потрошувачка на енергија годишно:116kWh
Ниво на бучава:49/74dB
А+++ енергетска класа
Димензии 850x600x550 mm

31999 ден.

Нема на залиха

SKU: 175868 Категорија: