• fghfhgghh

Машина за перење LG F4WV308S3U

Машина за перење
Полнење: фронтално
Енергетска класа: B
Direct driveInverter мотор
Капацитет:8kg перење
Вртежи:1400 врт./min
Програми:14
Одложен старт:3 – 19 часови
Брза програма 14 мин
Дигитален дисплеј
Индикатор за време
Smart Diagnosis™
AI DD™
Steam™
Димензии:85x60x56,5cm

34999 ден.

Нема на залиха

SKU: 191121 Категорија: