• 432

Машина за перење BEKO WTV7622 XCW

Енергетска класа:A+++
Капацитет:7kg
Вртежи:1200 врт./min
Програми:15
Дигитален дисплеј
Fast+™
OptiSense®
Одложен почеток
Потрошувачка на вода годишно:9899L
Потрошувачка на енергија годишно:173kWh
Ниво на бучава:63/77dB
Димензии:84x60x50cm

20999 ден.

Нема на залиха

SKU: 172127 Категорија: