Машина за мелење FUEGO MG238

Моќност:1500W
Врвен квалитет на алуминиумски мотор
Високо квалитетен нож од челик
Висока стапка на мелење месо околу 1200гр/мин
Ниво на бучава:85dB

3699 ден.

На залиха

SKU: 169573 Категорија: