Машина за бричење PHILIPS S1133/41

Shaver Series 1100
Жичана и безжична употреба
Четка за чистење
Капаче за заштита
Глава што се движи во 4 правци
Самоостречки сечива
Целосно полнење за 8 часа
40 мин. бричење со едно полнење
Индикатор за батерија
Тример

2499 ден.

На залиха

SKU: 177294 Категорија: