• 197355
  • 197355 1
  • 197355 2
  • 197355 3
20% попуст
Заштеди со Клуб цена

Лупач за зеленчук

Матријал: пластка
Продуктот е во повеќе бои.

Клуб Цена
63 ден. 79 ден.

На залиха

SKU: 197355 Категории: ,