• 177470

Лонец Трб. 10K/0.8 Дек. 3037

Дијаметар : 10cm
Волумен: 0,8l
Висина : 93mm
Материјал: Емајл на челичен лим
Без капак
Боја: црвена
Одржување: Рачно и машинско перење

729 ден.

На залиха

SKU: 177470 Категорија: