• 170915

Лонче Трб. 10K/0.8 Броколи

Дијаметар : 10cm
Волумен: 0,8l
Висина : 93mm
Материјал: Емајл на челичен лим
Без капак
Одржување: Рачно и машинско перење

525 ден.

На залиха

SKU: 170915 Категорија: