• 190206
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Лепак секундарен 2GR

Моќен
Брз
Универзален
Поле на примена: метал, гума, порцелан, дрво, кожа, бижутерија, мн пластики, синтетика, плута
Пакување: 2gr

Клуб Цена
107 ден. 119 ден.

На залиха

SKU: 190206 Категории: ,