• 190680
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Ласер cо вкрстени линии зелен SK105GDZ 1

Напон на батерија: 12 V max – CXT
Капацитет на батерија: 1,5 / 2,0 / 4,0 Ah
Тип на батерија: Li-ion
Мерно подрачје: 35 m
Класа на ласер: II
Класа на заштита (IP): IP54
Тип на ласер: 525 nm
Точност: ± 3 mm / 10 m
Опсег на температура: -10 / 50 º C
Димензии (Д x Ш x В): 157 x 64 x 102 mm
Тежина: 0,84 kg
Производител: Makita
Ласер со високо светлечка зелена линија која овозможува употреба и во многу светли простории. Свети со 1 хоризнотална и 2 верикални линии и има 2 режими на работа ECO и светол режим. Поседува заштита од прашина и капки вода. Може да користи LXT батерии (со USB адаптер и USB кабел).
*Напомена: Производот е без батерија и полнач. На него одговараат сите 12 V Makita батерии и полначи.

Клуб Цена
28521 ден. 31690 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 190680 Категории: ,