• 196767
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Кутија за храна со поклопец 1400ml

Матријал: пластка
Димензии: 47,0x 4,0×40,5cm
Волумен: 1400ml

Клуб Цена
179 ден. 199 ден.

На залиха