• 196735
  • 196735 1
  • 196735 2
  • 196735 3

Кутија за храна со капак 2300ml

Матријал: пластка
Волумен: 2300ml
Продуктот е во повеќе бои.

169 ден.

На залиха

SKU: 196735 Категорија: