• shnadejr

Конвектор Schneider SCH-253X

Моќност:2500W
Алуминиумски греачи
IP24 стандард(можност за користење на влага и w.c)
Тивко греење
Инфилтрација на воздухот
Вграден држач за на зид

4499 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 158859 Категорија: