• 181102
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Конектор за кујнска чешма 17136

Конекторот за чешми кои се наоѓаат во внатрешноста на стамбените објекти. Идеален е за употреба при наводнување на зелени површини и цвеќиња кои се наоѓаат на тераси и балкони. Лесен е за монтажа и ергономски направен за да ги задоволи вашите потреби.Компатибилен e со чешми со машки отвор M 22 x 1 или женски отвор M 24 x 1 без разлика на притисокот на водата.

Клуб Цена
701 ден. 779 ден.

На залиха

SKU: 181102 Категории: ,