• 181049

Кон.Сад 16 со Пл.Кап.Дек. 3205

Дијаметар : 16cm
Обем : 1,7l
Висина : 100mm
Материјал: Емајл на челичен лим
Со пластична обвивка
Боја (надвор / внатре): Сина / крем
Одржување: Рачно и машинско перење

549 ден.

На залиха

SKU: 181049 Категорија: