• 175055

Комбиниран шпорет Luxell LF-60DS Smart

2 плотни на електрична струја
2 плотни на плин
Капацитет на фурната: 65l
Димензии (ВxШxД): 85x60x63 cm

11999 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 175055 Категорија: