Комбиниран фрижидер Favorit NF 366 INOX

Систем No Frost
Контролен панел (дисплеј на допир)
Диспанзер за вода (од надворешната страна)
СР индикатор за предупредување на грешка
Режим на супер ладење
Економичен режим
Држач за шишиња
Димензии В/Ш/Д: 185/60/62 cm
Бруто/нето волумен: 341/324 L
Ладилник/замрзнувач нето волумен: 230/94 L
Енергетска класа: А+
Гас: Р 600 A
Боја: inox
Изменливи врати
Еден компресор
Регулирачки ногарки
Задни тркалца
Дел за млечни производи
Фиксни рачки за врата
Држач за јајца
Прилагодувачки полици на врата
Прилагодувачки стаклени полици
Kомора за замрзнување со транспарентни фиоки

25999 ден.

На залиха

SKU: 176995 Категорија: Ознака: