Комбиниран фрижидер BEKO RCNA 366 K40XBN

LED осветлување®
Енергетска класа:Е
Нето капацитет:324L
Капацитет на замрзнување:5-24kg/h
Капацитет на фрижидерот:215L
Капацитет на замрзнувачот:109L
Ниво на бучава:39dB
Димензии:185.2×59.5x67cm

22999 ден.

На залиха

SKU: 182565 Категорија: