• Preset-slike-za-sajt

Кобиниран фрижидер Favorit NF 366 Бел

Систем No Frost
Контролен панел (дисплеј на допир)
Диспанзер за вода (од надворешната страна)
СР индикатор за предупредување на грешка
Режим на супер ладење
Економичен режим
Држач за шишиња
Димензии В/Ш/Д: 185/60/62 cm
Бруто/нето волумен: 341/324 L
Ладилник/замрзнувач нето волумен: 230/94 L
Енергетска класа: А+
Гас: Р 600 A
Боја: бела/inox
Изменливи врати
Еден компресор
Регулирачки ногарки
Задни тркалца
Дел за млечни производи
Фиксни рачки за врата
Држач за јајца
Прилагодувачки полици на врата
Прилагодувачки стаклени полици
Комора за замрзнување со транспарентни фиоки
Потрошувачка на ел. енергија: 311 kWh / год
Ниво на бучност: 42 Db

24999 ден.

Нема на залиха

SKU: 176993 Категорија: