Климатизери Vivax ACP-12CH35AERI Black

Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (7.0 / 4.1) Максимален капацитет на ладење: 4162 W Максимален капацитет на греење: 4777 W Просечна моќност: Ладење: 3520 W ; Греење: 3810 W Влезна моќност ладење: 1089 W Влезна моќност греење: 1050 W Проток на воздух: 515 m³/h Капацитет на одвлажнување: 1.2 l/h Ниво на бучава: 38 dB (A) Работна температура: од – 20 °C до 50 °C Маса внатрешна единица: 8.2 kg Маса надворешна единица: 26.5 kg Препорачана површина: 35 m² Фреон: R32 Филтри: Јонизатор, Bio-филтер, Филтер за прашина Димензии надворешна единица: 770x555x300 mm Димензии внатрешна единица: 802x297x189 mm Останато: Висока eфикасност, jонизатор, mono & multi kompatibilnost, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно работно греење (-20°C), oпсег на оперативно работно ладење (-15°C), кондензатори и компресори за греачи design 7.4 4.2 бела златна, Wi-Fi ready, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран.

Прочитајте повеќе на https://timcomputers.mk/product/11080c26

31999 ден.

Нема на залиха

SKU: 168374 Категорија: