Климатизер Vivax ACP-12CH35AUJI R32

Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.2 / 4.05)
Максимален капацитет на ладење: 3600 W
Максимален капацитет на греење: 3700 W
Просечна моќност: Ладење: 3500 W ; Греење: 3500 W
Влезна моќност ладење: 1090 W Влезна моќност греење: 970 W
Проток на воздух: 600 m³/h Капацитет на одвлажнување: 1.4 l/h
Ниво на бучава: 29.9 – 42.1 dB (A)
Работна температура: од -15 °C до 48 °C
Маса внатрешна единица: 8 kg
Маса надворешна единица: 35 kg
Препорачана површина: 35 m²
Фреон: R32 Филтри: Bio-филтер, Филтер за прашина, Catalyst филтер
Димензии надворешна единица: 1010x385x310 mm
Димензии внатрешна единица: 940x316x224 mm
Останато: Вградена Wi-Fi контрола, ноќен режим на работа, i-Feel функција, auto swing, auto рестарт, self дијагноза, soft start, тајмер, дигитален екран, заштеда на енергија, започнување со работа при низок напон,vavalve protection cover, 3 fan speeds.

27999 ден.

Нема на залиха

SKU: 168375 Категорија: